Хто я

Із 2006 року цікавлюся різноманітними езотеричними і оздоровчими напрямками. Будучи допитливим журналістом, намагалася розібратися у тому, як влаштований світ і людина: займалася тілесними (масажі, палсинг, танатотерапія, психосоматика, вісцеральна хіропрактика) та енергетичними практиками (майстер Рейки з 2009 року, пройшла 4 ступеня цигун, стала інструктором зі слов’янської жіночої гімнастики), тричі грала в “Битву екстрасенсів”, один раз навіть у двадцятку відібраних потрапила. Із улюблених технік – холодинаміка, регресія (перегляд минулих життів), танатотерапія. Кому буде цікаво – ось мої сертифікати.

У 2010 році захопилася прогностичним аспектом карт таро, освоїла карти сама, а сімейна легенда свідчить, що прабабуся з маминого боку була відомою цілителькою і віщункою.

Я не вважаю, що людина має заглиблюватися лише в один напрямок діяльності, який обрала. Мені близькі по духу індійські брахмани, що вивчають як влаштований світ, самі постійно вчаться різним премудростям і передають знання іншим, консультують і надихають.

Я і зараз продовжую постійно вчитися і освоювати нові висоти – отримала другу вищу освіту психолога, вдосконалююсь в арт-терапії, лайф-коучингу, пізнаю таємниці призначення, вчуся співати по нотах, малювати в стилі японського живопису сумі-е. І поглиблюю свої знання в картах: метафоричних, Таро, авторських. І навіть я сама не знаю, чим я захоплюся завтра…

А сьогодні я вам пропоную:

– За допомогою карт Таро докладно розглянути всі аспекти ситуації, що вас турбує. Якщо є сумніви в тому, якою дорогою йти, що заважає досягти бажаного, як потрібно попрацювати над собою, для того щоб поліпшити якість життя і досягти бажаного – звертайтеся! Відгуки про те, як це відбувається – тут

– Із задоволенням складу вам прогноз на майбутнє, наприклад, головні виклики на потрібний період, або складу перед вашим днем ​​народження розклад на майбутній рік. Ви отримаєте: головні тенденції, ваш грошовий і кар’єрний потенціал, особливості особистого життя, помісячний розклад успіхів і викликів долі.

– Скласти тароскоп для різних знаків зодіаку, прогноз для країни, для політиків. Про те як це працює – тут.

– Зробити вам діагностику призначення (за системою 22 аркана Ладіні) – розрахувати, які головні енергії присутні у вашому житті, де найкраще заробляти гроші, як себе вести в сім’ї для гармонійних відносин, які уроки до вас прийшли з минулих життів, через батьківський і материнський рід, що особисто вам обов’язково потрібно зробити до 40 років, до 60, що вам потрібно дати собі, людям і людству.

– Допоможу досягти бажаного за допомогою лайф-коучінгу або ж чарівної пендель-терапії 😉 Пошукаємо разом з вами ваші внутрішні ресурси, завдяки яким ви зможете змінити своє життя у досить швидкий, але приємний і гармонійний спосіб. Докладніше – тут

Залишити коментар